HPP - JIlves2 (0 - 7)

Aika: 1.6.2012
Paikka: Haapamäki nurmi
Sarja: 4-div


Hei!

 

Lyhyt raportti eilisestä:

 

Suojalla kaikki näytti vielä hyvältä, mutta ilmeisesti siirtyminen kentälle aiheuttaa sen, että unohdetaan kaikki mitä on sovittu, jatkossa tulee muutoksia, jotta saadaan kaikki mukaan heti alusta saakka.

 

Itse pelistä ekapuoliaika oli kummallisen jäykkää ja hermostunutta tekemistä, keskityttiin ihan muihin asioihin kun pelaamiseen, täysin väkisin tekemistä, vastustaja teki sitä, mitä pitää tehdä, syötteli, liikkui ja haki paikkaa, josta voi maalin tehdä ja hoiti vielä viimeistelyn hyvällä prosentilla, kärsivällisesti puudutti meidät.

 

Toinen puoliaika oli jonkin verran parempaa meiltä, Eetun ja Ollin tulo mukaan sai aikaan sitä, mitä olisi pitänyt tehdä alusta saakka, pistää itsensä kokonaan likoon.  Täytyy vaan ihmetellä meidän kokeneita pelaajia, missä heidän todella heikko tekeminen johtui? Heidän pitäisi kantaa vastuuta joukkueen tekemisestä ja valaa uskoa omalla tekemisellä, mutta nyt kun ei.

 

Lopputulos kertoo kaiken, vastustaja oli hyvä ja ansaitsee voiton, toisaalta olen valmentanut kyseistä ryhmää, joten täytyy olla tyytyväinen, ovat kehittyneet melko hyvin, meilläkin on mahdollista saavuttaa vielä paljon, mutta se vaatii kanssa paljon, kehitys ei tule automaattisesti, siihen tarvitaan toistoja, hikeä, mustelmia ja silti sen pitää olla mukavaa, jotta sitä jaksaa tehdä.

 

Kaiken kaikkiaan, nyt vaan pitää tehdä muutoksia, miten saadaan ryhmästä enemmän irti, harjoittelustahan kaikki lähtee ja siihen tulen puuttumaan heti sunnuntaina, ei väkisin, vaan jokaisen täyttyy hyväksyä se, ettei näin voi jatkua, vastuu on yksilöllä ja sitten tietysti joukkueella, itse otan vastuun täysin ja kannan sen varmasti, tarviin vaan siihen täydet työkalut.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 500:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 600:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 700:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Virta Jussi
Maalivahti
4Moilanen Eetu
Keskikenttä
5Kangasniemi Markus
Puolustaja
6Papinaho Erkko
Puolustaja
7Syrjälä Olli
Keskikenttä
8Jauhiainen Eino
Keskikenttä
9Peräinen Toni
Keskikenttä
10Aalto Ari
Puolustaja
13Varjamo Mikko
Puolustaja
14Koivuranta Heikki
Puolustaja
15Lehto Kasperi
Puolustaja
18Pollari Eikka
Keskikenttä
25Baranov Alexey
Hyökkääjä
26Maltsin Antti
Keskikenttä
28Sorvali Juuso
Puolustaja
-Lamminmäki Sami
Valmentaja
-Mäkelä Olli-Pekka
Valmentaja
-Niemälä Matti
Puolustaja
-Syrjälä Seppo
Joukkueenjohtaja