SäyRi - HPP (1 - 1)

Aika: 4.6.2012
Paikka: Vehkalampi 1 (Jyväskylä)
Sarja: 4-div


Hei!

 

Otteluraportti:

 

Ekapuoliaika oli molemmilta hakemista, mutta meidän ryhtiliike puolustaa maalia onnistui, nyt oltiin tarpeeksi nöyriä tekemään sitä työtä, joka palkitsee jossain vaiheessa.  Toisaalta vastaiskut jäi vähän puolittaisi, mutta kaiken kaikkiaa hyvä puoliaika.

 

Toiselle puoliajalle satsattiin samoihin asioihin, mutta selvästi vastustaja oli väsyneen näköinen, johon oli tarkoitus iskeä ja se tuli juuri silloin kun pitääkin 2 min. pelattu ja Matias härnäsi vastustajan maalivahtia, otti pallon pois ja sijoitti kylmästi pallon maaliin.  Tällä otteella olisi pitänyt saada lisämaalit, Einon paikka tyhjään maaliin ja Hautsin upea veto, pallon mitan yli, tänään ne eivät menneet maaliin, mutta jatkossa.

 

Viimeiset vartin oli tarkoitus varmistaa voitto, ja rikkoa vastustajan peliä, vaihdot toivatkin lisävirtaa, ja pysyttiin pelissä mukana, mutta peli kestää täydet 90 min. ja tietysti lisäajan, jota oli 4 min? Säyrin pyrki pitkillä palloilla puhkomaan puolustusta, pitkä topparin tehtävä oli vain puskea pallo kuudentoista sisään ja sitten irtopallot sisään, taktisesti tälläiset pitäisi lukea ja ottaa kaveri kiinni, mutta niinhän siinä kävi, että se onnistui ja Säyri nousi tasoihin, viimeisellä minuutilla, paha virhe, mutta kuitenkin selvä eteenpäin meno pelaamisessa ja seuraava peli 15.6 kotona tuo ne puuttuvat maalit ja oma maali pysyy puhtaana.

 

T: O-P

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Hurme MatiasEi syöttäjää
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Virta Jussi
Maalivahti
4Moilanen Eetu
Keskikenttä
5Kangasniemi Markus
Puolustaja
6Papinaho Erkko
Puolustaja
7Syrjälä Olli
Keskikenttä
8Jauhiainen Eino
Keskikenttä
9Peräinen Toni
Keskikenttä
13Varjamo Mikko
Puolustaja
18Pollari Eikka
Keskikenttä
19Viik Thomas
Hyökkääjä
25Baranov Alexey
Hyökkääjä
26Maltsin Antti
Keskikenttä
27Hautamäki Jari
Hyökkääjä
29Hurme Matias
Keskikenttä
-Mäkelä Olli-Pekka
Valmentaja
-Niemälä Matti
Puolustaja
-Syrjälä Seppo
Joukkueenjohtaja